(Android/iOS) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games чіт-код збільшення кристалів
Feb 8, 2022 12:37:27 GMT -5
Post by tumbtictalotua on Feb 8, 2022 12:37:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Чудова гра, але рівні перед новим світом неможливо подолати без прискорювачів
гра класна, але чому щоб збільшити число клієнтів я маю платити? цн взагалі не подобається
Мені подобається гра, але я рекламу після КОЖНОГО РІВНЯ не дратує🙄 Хоча це весело, я видаляю, тому що я просто не можу впоратися з рекламою, а ви навіть не можете просто пропустити її.Тож я повернувся після кількох місяців гри, реклама стала кращою, але гра й можливість фактично пройти рівні коштують грошей, тому я плачу не так часто. Весело, але занадто дорого для телефонної гри. Ну і 2 діаманти за перегляд однієї з цих довгих дурних відеореклами - це смішно🙄
Супер гра, граю вже 2 роки
Класна гра👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ей, чому перестало давати діамантики за повторне проходження рівнів?
indoor Group Games for AdultsAnimal FarmLet us say you require to ... Cod light is more enjoyable first-class if its saut ed, oven cooked trial 8a ap
Кончений італійський ресторан. Ви ще лотки по міліметру щоб ......
Це весела гра, але реклама смішна. Зазвичай я не проти них, тому що я розумію, що вони поставляються з безкоштовною грою, але коли мене змушують брати участь у ігровій рекламі, перш ніж я можу вийти, щоб грати в реальну гру, ось тут я підводжу межу. І ні, я не буду платити за гру без реклами. Готовий до видалення та продовження.
Вау😍😍😍
Гра цікава, але ця реклама доставляє що просто, і урівні є такими, що просто неможливо пройти..Зменш будь-ласка кількість реклами ,і погляньте на деякі рівні..
Гра просто супер👍
Racing Fever: Moto 賽車遊戲 alk
tbh це хороша гра, але занадто багато реклами. Мені не подобається, як реклама з’являється щоразу, коли я закінчую 1 гру. якщо реклама вискочить після 3 гри, я все одно вважаю це, але 1 гра? занадто багато для мене
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Аркаде eic
Гарна гра, але забагато реклами.
Це дуже класна гра
Гра интереснпя, но із-за того, що після кожного рівня вилазит реклама, ставлю одну зірочку. И удаляю игру!
О Боже мій
Занадто важко грати. Я на сцені, яку ніколи не переможу. На ньому місяць. Якщо ви не платите за бонуси, ви досягнете точки, де гра стане неперевершеною. Дуже розчаровує, оскільки мені подобається гра, але жадібність до грошей робить її неможливою.
Завантажити Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games - Останню Версію 2.0.8 Для Android Від ZenLife Games Ltd - Cooking Madness виявляє вашого
Крутая гра
Коли я тільки почав грати, я б поставив більше зірок. Було весело приблизно до 20 рівня, після цього КОЖНЕ натискання кнопки відкривало рекламу. Перед рівнем; оголошення, після рівня; оголошення. Я грав 5 хвилин і нарахував 17 оголошень, я знаю, що реклама потрібна, щоб ігри були безкоштовними; але це надмірно.
😍😍😍
Мені подобається гра, але вони показують так багато реклами, що це якось порушує потік. Я хотів би, щоб був спосіб вивести їх.
Дуже дуже дратівлива гра. Я максимально збільшив швидкість, але це не дає результату, як очікувалося, це дійсно розчаровує..
клас
The same way of translating is employed when dealing with the names of restaurants: the Banff Springs Restaurant (ab. Calgary) ресторан «Бенф Спрінґс»,
Гра іноді відновлюється сама собою. Це засмучує, коли ви досягли важкого прогресу, і це не вдається, тому що він вирішив продовжити сам. Крім того, деякі рівні змушують вас використовувати прискорювачі, а не просто бути важкою на природній складності, що нудно, тому що це просто означає, що вони хочуть змусити вас робити речі так, як вони хочуть, а не на основі ваших навичок. І говорити про ігнорування деяких дотиків на екрані. Ця гра має хороший потенціал і є гарною реалізацією за хорошу суму в іншому випадку.
Прекрасний досвід без стресу, мені подобається гра, я знову повернувся, ви повинні повернути мені попередній рівень у цій грі.
Сама гра дійсно весела. У цьому жанрі гри немає нового, але це все одно приємно. Моя проблема - це постійні спливаючі вікна, коли ви відкриваєте гру. Я говорю про від 7 до 10 спливаючих вікон поточних подій, знижок на дорогоцінні камені, закінчення подій тощо. Хоча я насолоджувався грою, я не збираюся грати в 3–4 різні події, які вимагають від вас відвідування перейти на нову дошку та пройти рівні, характерні для події. Це забагато відразу.
занадто багато оголошень і 8 не можуть повернутися до гри після оголошення, мені потрібно перезапустити гру
Kuchenne Szaleństwo – Gra o Kuchni Szefa Zręcznościowe shwp
Гра хороша і все, але вам потрібні прискорювачі, щоб пройти рівні. Ви навіть не можете дивитися додавання, щоб отримати прискорювачі, ви повинні використовувати діаманти, ви не можете дивитися додавання, щоб отримати діаманти, ви повинні їх купити. У цю гру чудово можна грати, якщо у вас є банківський рахунок і ви можете витрачати гроші на 200 діамантів, коли бустер коштує 100.
Оновлення. У фритюрниці побічної гри виник збій... він не дозволяє мені. Клацніть по ньому, і тепер я втратив дорогоцінні камені, натиснувши "більше...". Виправте це, будь ласка!** Я залежний. Це моя гра!
Ця гра дуже гарна, але рівні занадто складні, щоб зробити її легкою, і мені подобається ця гра. Це найкраща кулінарна гра, я досяг 1000 рівня. Будь ласка, створюйте нові Нові події, якими ми зможемо насолоджуватися, і видаляйте рекламу..
Ця гра дуже весела, і це саме те, про що вона заявляється в інтерактивній рекламі, яка ТАК освіжає. Я грав лише на 1-му рівні, на ньому є карта рівня «стежок», і вона тримає вас на ногах, коли ви намагаєтеся не відставати. Якщо ви стикаєтеся з рекламою і думаєте спробувати, але хвилюєтесь, що отримаєте щось зовсім інше (це відбувається зі мною весь час), це дуже весела гра, яка не бреше. фактичний ігровий процес.
Це була хороша гра, але ця гра вимагає багато оновлень і оновлень, і коли я граю в цю гру, це занадто сильно зависло. Ось чому я ставлю цьому 3 зірки.. Отже, покращте це....
Гра D крута, але я думаю, що її потрібно трохи доторкнутися, особливо деякі рівні, які здаються складними, і щодо деяких подій, коли ви переходите на 3-й рівень, якщо ви зазнаєте невдачі, це повертає вас до 1-го рівня, що важко зробити, краще почати з де ти програв гру🙂🙂
скушнувато
Подобається гра, але це занадто важко, якщо ви не витрачаєте гроші. Я впевнений, що це мета, але я просто хочу грати в гру та розслаблятися, а не витрачати гроші на гру для телефону.
Весела, але нескінченна реклама. Одна після кожної спроби на рівні просто смішно. Я розумію... вам потрібно заробляти гроші, але принаймні поширюйте цю рекламу. Все, що ви робите, це відключає мене від завантаження будь-яких інших ігор.
Забагато дратівливої реклами. Оголошення з’являтимуться на кожному рівні 😤. У неї весело грати, але рекламу потрібно зменшити, якщо не уникати.
все дуже швидко. затягує😀